Loading...

miercuri, 6 august 2014

Somon la cuptor

INGREDIENTE: 

200 grame file de somon,
1 bulb de fenicul taiat feliute subtiri,
cateva pastai de fasole verde,
2 rosii mici taiate pe jumatate,
                                felii de lamaie,
                                1 lingurita suc de lamaie,
                                1 praf sare de mare,
                                boabe de piper negru.

MOD DE PREPARARE:

Se pune o foaie de copt intr-o tava de cuptor.
Se face un pat (pe o jumatate de foaie de copt) din felii de fenicul, fasole verde pastai peste care se aseaza somonul file si rosii mici taiate pe jumatate.
Se presara sare si boabe de piper pe deasupra.
Se pun felii subtiri de lamaie pe somon si se stropeste cu suc de lamaie.
Se pune cealalta jumatate de foaie de copt peste umplutura obtinuta si se indoaie marginile pentru a se sigila bine toata compozitia.
Se coace intr-un cuptor incins la 175*C (350*F), circa 20 de minute.

 POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu